Verzamelpuntcorrectie

Ieder mens heeft een naast een stoffelijk lichaam ook een energielichaam. Dit wordt ook wel aura genoemd. Dit energielichaam is zichtbaar te maken met behulp van Kirlian-fotografie.

Aan de universiteit van Exeter in Engeland is klinisch bewezen dat het energielichaam een epicentrum heeft dat het Verzamelpunt wordt genoemd. De locatie van dit verzamelpunt beïnvloedt onze bewuste werkelijkheid en heeft grote gevolgen voor de fysieke en psychische gezondheid. In gezonde toestand zit dit punt centraal in het energielichaam. Het heeft invloed op alle aspecten van ons: onze uitstraling, onze gezondheid, de manier waarop we de wereld ervaren, onze reacties naar onszelf, onze omgeving, onze interactie en verhouding met anderen.

Maar door allerlei factoren zoals: stress, ziekte, verandering van werk, verandering in een relatie, verkeerde voeding, een ongeluk, etc., kan het verzamelpunt verschuiven en/of versplinteren. Dit kan heel geleidelijk gaan maar ook heel plotseling, als het energiesysteem  bij een shock door elkaar wordt geschud. Bij een auto-ongeluk bijvoorbeeld, maar ook als een dierbare totaal onverwacht overlijdt. Als dit punt niet meer op de centrale plek zit, kan dit allerlei klachten veroorzaken, zowel lichamelijk als geestelijk.

Het corrigeren van het verzamelpunt kunnen de persoonlijke ontwikkeling versnellen en psychische en fysieke capaciteiten verbeteren. Mensen ervaren na de correctie zeer duidelijke verbetering in hun lichamelijke en/of geestelijke situatie. Deze methode is de perfecte start en basis voor herstel en kan toegepast worden voordat een therapie, operatie, of andere ingreep ondergaan wordt.

Door het aftasten van de huid kan het verzamelpunt gelokaliseerd worden. Het punt bevindt zich altijd in het gebied boven de navel en onder de sleutelbeenderen. Daarna begint het verplaatsen ervan met een speciaal hiervoor handgeslepen kristal. In totaal zal dit ongeveer een uur in beslag nemen. Deze methode wordt al eeuwenlang door sjamanen over de hele wereld gebruikt en blijkt heel krachtig te zijn.

Binnen 2 weken na de verschuiving vindt er een controle plaats omdat het punt niet altijd in één keer blijft zitten. Na de 2e verschuiving is dit meestal wel het geval.

Bij chronische aandoeningen, zoals diabetes of reuma, is het zinvol om eens in de 3 maanden het verzamelpunt te corrigeren. Door de ziekteverschijnselen en stress waarmee dit vaak gepaard gaat, blijft het verzamelpunt niet op zijn plaats. Door dit te corrigeren blijft iemand wel goed in zijn energie zitten wat weer een positieve invloed heeft op het verloop van de ziekte.

Zie ook: verzamelpuntcorrectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *